Menu

Velkommen til vores arkiv sektion 'Tidligere projekter'

På disse sider kan du kan læse lidt om hvad vi tidligere har haft målrettet fokus på.

Projekterne er derfor ikke et udtryk for hvor vores nuværende fokus. Men et virtuelt tilbageblik, der synliggør vores kontinuerlige arbejde i- og til fordel for Sydhavnen.

Facaderenovering af butikker  -  Mozarts plads  -  BBoy BBQ

Lommepark, Borgbjergsvej 1

I foråret 2011 indgik Sammen om Sydhaven en aftale med arkitekt Lawrence Ebelle om, at skabe et markant indgangsparti til Borgbjergsvej.

Lawrence Ebelle er uddannet arkitekt, fra USA og Frankrig og har i flere år, arbejdet med udstillinger, indretning og dekoration, både offentligt og privat. Der kan hentes mere information om Lawrence Ebelle her.

Borgbjergsvej 1, er indgangspartiet til 'det gamle sydhavnen'. Matriklen ligger på hjørnet mellem to trafikerede veje og selvom stedet i dag, markerer begyndelsen til Borgbjergsvej, som er Sydhavnens lokale handelsgade, er der ingen indikationer på et socialt byrum.

Lawrences Ebelles forslag til matriklen lægger vægt på to områder; at skabe et visuelt smukt indgangsparti og at skabe mulighed for møder og ophold i byrummet.

Efter en lang fase med ideudvikling er det blvet besluttet at bygge en 'lommepark', altså et lille grønt område midt i byen. Lommeparken opfylder både kriterierne for det æstetiske og det sociale og er tillige afskærmende for trafikken.

 

Borgbjergsvej nr. 1, som den ser ud februar 2012. Som det ses er pladsen foran Flügger nedslidt og helt uaktiveret. 

  

 

DESIGN OPLÆG

Illustration af pladsens nye udseende. Projektet forventes igangsat marts 2012

 

WORK IN PROGRESS

NCC lægger ny asfalt den 12. april 2012

 

 

  

  

 

 

Matti bygger.... 

 

 

 

ÅBNINGS DATO 

Sæt kryds i kalenderen den 15. juni 2012 -  Sydhavnens nye lommepark åbner så kom og fejr dagen med os. Flügger sørger for gode tilbud på maling og Sammen om Sydhavnen sørger for CAVA. Vi ses fra mellem kl 15 - 17. 

 

 Dette projekt støttes af:

 

Skriv en kommentar

Sørg for at indtaste påkrævet information, der er markeret med en stjerne (*). HTML kode er ikke tilladt.

Til toppen af siden