Menu

Velkommen til vores arkiv sektion 'Tidligere projekter'

På disse sider kan du kan læse lidt om hvad vi tidligere har haft målrettet fokus på.

Projekterne er derfor ikke et udtryk for hvor vores nuværende fokus. Men et virtuelt tilbageblik, der synliggør vores kontinuerlige arbejde i- og til fordel for Sydhavnen.

Facaderenovering af butikker  -  Mozarts plads  -  BBoy BBQ

Borgbjergsvej 9: Fodterapi

I foråret 2012 indgik Sammen om Sydhavnen et samarbejde med arkitekten Lena Hilbertsdotter om at udarbejde et nyt facade koncept til fodterapeuten på Borgbjergsvej.

Fodterapi klinikken på Borgbjergsvej nummer 9 har længe trængt til fornyelse. Udefra gaden bar den præg af at være meget indelukket og slidt, derfor allierede Sammen om Sydhavnen sig med arkitekt Lena Hilbertsdotter for at give facaden et løft og åbne det visuelle udtryk lidt op ud mod de forbipasserende.

Lena Hilbertsdotter er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole i København og arbejder med rum. Hun har primært arbejdet med rum i forbindelse med film og TV og derudover også med udstillingsrum.

Hilbertsdotter har forsøgt at skabe en facade der skærmer for nysgerrige blikke samtidig med at den ikke lukker af for lys og luft inde i butikken. Vinduet har fået en diskret transparent film med spor af fødder. Dette skal lede tankerne hen mod en sandstrand med fodspor fordi at man efter en behandling hos fodterapi klinikken „ Går ud i verden på glade fødder som kan alt“ siger Lena Hilbertsdotter. Klinikken har også fået et nyt skilt som har samme udtryk som folien i vinduerne. Skiltet er lavet i acryl og er sandblæst. 

 

                                                                       Her ses den nye facade 

 

   

 

Skriv en kommentar

Sørg for at indtaste påkrævet information, der er markeret med en stjerne (*). HTML kode er ikke tilladt.

Til toppen af siden