Menu

Velkommen til vores arkiv sektion 'Tidligere projekter'

På disse sider kan du kan læse lidt om hvad vi tidligere har haft målrettet fokus på.

Projekterne er derfor ikke et udtryk for hvor vores nuværende fokus. Men et virtuelt tilbageblik, der synliggør vores kontinuerlige arbejde i- og til fordel for Sydhavnen.

Facaderenovering af butikker  -  Mozarts plads  -  BBoy BBQ

Borgbjergsvej 26: Pølsevogn

I efteråret 2011 indgik Sammen om Sydhaven et samarbejde med designerne Mette Lindberg og Laura Winge om at skabe et nyt look til Borgbjergsvejs pølsevogn.

Mette Lindberg og Laura Winge er begge uddannet fra Danmarks Designskole og har siden deres afgang blandt andet, i fællesskab, arbejdet med formgivende projekter med fokus på den sociale funktionalitet. Blandet andet arbejder duoen i øjeblikket med udviklingen af hovedindgang, modtagelse og fælleslokaler hos Missionen for hjemløse. Der kan indhentes mere information om Mette Lindberg her og Laura Winge her.

Pølsevognen på Borgbjergsvej er en af de få faststående pølsevogne i København og den eneste af sin slags i hele Sydhavnen og har stået således i over 20 år. Pølsevognen ligger foran Sydhavnens Posthus og lige ud til Borgbjergsvejs Røde Plads, den eneste plads på hele gaden.

Mette og Laura har taget konkret stilling til pølsevognens fysiske placering i deres designforlag og herved designet et siddelandskab rundt om pølsevognen, som strækker sig over mod Den Røde Plads og herved udvider pladsens areal.

 
Pølsevognen som den ser ud i dag, forået 2012:
 
 
 
DESIGN OPLÆG:
Forskellige siddelandskaber med og uden farver og 
 
 
 
Så er projektet i gang med at blive sat op: on side 
 
 
 
 
 
Valby bladet - Kgs. Enghave bladet har trykt en spændende artikel om kunstpølsevognen. Her kan der læses mere om de forskellige tanker bag projektet, og der kan læses lidt om designernes vision med kunstpølsevognen. God læselyst!
 
 
Følg også med på facebook
 
Afsluttende fotos af Franco's pølsevogn, fotograferet af Laura Stamer:
 
 
 
 
 
 
Projektet er udført i samarbejde med Steff Houlberg
 
 
 
Ferniseringen er sponsoreret af Cocio
 

Skriv en kommentar

Sørg for at indtaste påkrævet information, der er markeret med en stjerne (*). HTML kode er ikke tilladt.

Til toppen af siden