Menu

Velkommen til vores arkiv sektion 'Tidligere projekter'

På disse sider kan du kan læse lidt om hvad vi tidligere har haft målrettet fokus på.

Projekterne er derfor ikke et udtryk for hvor vores nuværende fokus. Men et virtuelt tilbageblik, der synliggør vores kontinuerlige arbejde i- og til fordel for Sydhavnen.

Facaderenovering af butikker  -  Mozarts plads  -  BBoy BBQ

Borgbjergsvej 54: Amadeus

I sommeren 2012 indgik Sammen om Sydhavnen et samarbejde med billedekunstner Linda Bjørnskov og arkitekt Maya Peitersen, der til sammen går under navnet: THE TRUTH BEHIND SMALL.

Målet var at skabe en nye facade til Amadeus, med fokus på værestedets hjemlige hygge.

I skitseoplægget har de både indtængt udsmykning, forgrønning og funktionalitet til Amadeus' facade.

Maya Peitersen er uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademis Arkitektskolen og Linda Bjørnskov er færdiguddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademis på Malerskolen.

THE TRUTH BEHIND SMALL arbejder med kunst- og arkitekturprojekter der handler om at inkludere, skrive nye visioner og sætte nye dagsordener i  stedspecifikke kvarterer.

Der kan læses mere om Maya Peitersen her og Linda Bjørnskov her

Amadeus er et af Misionsen for hjemløses væresteder og benyttes dagligt, af mange forskellige mennesker der flittigt benytter tilbudet om sammenværd og en varm kop kaffe. Stedet har en varm og hjemlig stemning, hvor alle er velkommende og opfodre herved til aktiviteter af hjemmelige karakterer som fx brædtspil, avislæsning osv.

THE TRUTH BEHIND SMALL har i deres skitseforlag, værnet om ideen om hjemmligheden, i deres forlag til Amadeus nye fade og har både inde og ude skabt en facade, der vægter hygger og velbehag med et tvist af kunstnerisk finesse.

Den nye facade har således en stor glas frise over vinduet, hylder med planter i vinduet og en rummelig bænk foran vinduet.

 Amadeus i dag:

  
 

 

Skitse oplæg for Amadeus:

 

Forventede farver:

 

Den nye facade forventes færdig fredag den 7. december 2012 - hvor vi byder på æbleskiver og hygge. Mere info følger.

Skriv en kommentar

Sørg for at indtaste påkrævet information, der er markeret med en stjerne (*). HTML kode er ikke tilladt.

Til toppen af siden