Hvad sker der på Sydhavnen
mens vi bygger?

Gennemsigtig
byggeaktivitet

I de kommende år vil den nordlige del af Sydhavnen være under udvikling, byggeperioden vil strække sig over ca. 5 år fra projektets begyndelse, og vil i sidste ende resultere i en bydel, hvor kunsten og kulturen sammen med et blomstrende erhvervsliv driver udviklingen af en socialt bæredygtig bydel med plads til byens social udsatte og med plads til bevægelse.

Er du interesseret i at følge projektet under byggeperioden, vil der på denne side løbende blive delt historier, facts, opdateringer og informationer om Sydhavnskvarteret i Aarhus C.

Det er også muligt, at tilmelde sig vores nyhedsbrev for flere informationer om pladsen.

Nyheder vedrørende byggeriet på Sydhavnen

Fremtiden får et lille stykke 2022

Fremtiden får et lille stykke 2022 Den 3. november vajede Dannebrog højt...

Maria Krogh Weinrich november 10, 2022

Internationalt livsstilshotel bliver en del af ny Aarhus-bydel

Internationalt livsstilshotel bliver en del...

Steffen Mogensen september 20, 2022

Få nyheder
omkring Sydhavnskvarteret

Følg udviklingen af bygget Sydhavnskvarteret og bliv opdateret med information om bl.a.
byggeprocessen og historier om den nye bydel, Sydhavnskvarteret.

Navn *
Email *

Ved tilmelding gemmer vi - naturligvis - dit navn og din mailadresse i vores nyhedsbrevarkiv. Vi beskytter dine data og videregiver ikke dine oplysninger til tredjepart. Vi bruger ikke dine data i anden sammenhæng end til vores nyhedsbrev. Hvis du på et tidspunkt ikke længere ønsker at få nyheder, er der et link til afmelding i hver mail, vi sender ud.

Vi bruger Mailchimp som vores marketing platform. Ved at klikke nedenfor, anerkender du, at dine oplysninger vil blive overført til Mailchimp til behandling. Få mere at vide om Mailchimps privatlivspraksis her.