En nærværende kontaktflade
Et meningsfuldt bindeled

Byliv & organisering

Et levende og sammenhængende byliv kommer ikke af sig selv. Visioner kræver en aktiv, konkret indsats for at blive til handling. Derfor etableres bylivskontoret.

Sammen med projektets partnere etablerer A. Enggaard et bylivskontor i området, der har til formål at sikre en koordineret afholdelse af workshops, events og arrangementer, der bidrager til at skabe det ønskede byliv og opbygge relationer i området. Bylivskontoret er et fundament for et godt nabo- og fællesskab på tværs af aktører i Sydhavnskvarteret. Og det er afgørende for, at vi kan udvikle fremtidens løsninger sammen.

Her bor vi

Bylivskontoret har til huse i bylageret. Her finder du os – sammen med områdets mange kreative kunstnere – hver 4. torsdag i måneden fra kl. 11.00-14.00 eller efter aftale. Vi åbner dørene til bylivskontoret i maj 2021, og vi glæder os!

Bylivskontorets primære formål er, at få skabt en samlende funktion for Sydhavnen, der forener områdets mange forskellige aktører og danner et rum, hvor vi sammen kan planlægge for fremtiden. Her vil bylivskontorets team – bestående af Peter Skjalm, Jesper Kofoed, Peter Thorsgaard og Camilla Juul Sørensen –  i samarbejde med aktørerne træffe mange beslutninger, der får betydning for aktørerne i fremtidens Sydhavn og derfor er det vigtigt med et organ på et konkret sted i Sydhavnen, der kan skabe gennemsigtighed i udviklingen. Vi håber at I vil besøge os i kontoret – dørene er åbne!

Nyheder fra og omkring Sammen om Sydhavnen

Vinterjazz på Papirlageret 2024 d. 8 - 10 februar

I samarbejde med Kosmos Solo, Napalm Kunst og...

Peter Skjalm februar 1, 2024

Udstilling Af-Tryk af Hardy Brix

  Udstillingen ”Af-Tryk” af Hardy Brix I sommeren 2022 var jeg på...

Peter Skjalm februar 9, 2023

Fremtiden får et lille stykke 2022

Fremtiden får et lille stykke 2022 Den 3. november vajede Dannebrog højt...

Maria Krogh Weinrich november 10, 2022

Internationalt livsstilshotel bliver en del af ny Aarhus-bydel

Internationalt livsstilshotel bliver en del...

Steffen Mogensen september 20, 2022

Danskejet hotelkæde åbner igen hotel i Aarhus

Danskejet hotelkæde åbner igen hotel i Aarhus Guldsmeden...

Steffen Mogensen september 8, 2022
Steffen Mogensen august 19, 2022

Rejsegilde: Gasværksbygning i Sydhavnskvarteret får nyt liv

Rejsegilde: Gasværksbygning i Sydhavnskvarteret får...

Steffen Mogensen juni 20, 2022

Alt R Vinterjazz

Udstillingsstedet Spanien19C afholder Alt R Vinterjazz I februar 2022 afholder Udstillingsstedet Spanien 19C én udstilling, ét...

Camilla Juul Sørensen februar 24, 2022

"HYBERSCALE" udstilling i Kunstnerhuset

“HYBERSCALE” udstilling er åben! Udstillingsstedet Spanien19C markerer sin...

Camilla Juul Sørensen november 22, 2021

Bylivskontoret er åbent!

Der er åbent! Fra fredag den 3. september er bylivskontoret på Sydhavnen...

Camilla Juul Sørensen september 6, 2021

Et åbent kontor

Bylivskontorets aktiviteter og organisering er et samarbejde med de nuværende bylivsaktører og tiltag i Sydhavnskvarteret – heriblandt Kulbroens Venner, Foreningen Sydhavnen og Bydelsforeningen. Vi åbner dørene for alle interesserede og ønsker at understøtte et stærkt samarbejde mellem Sydhavnens mange foreninger og aktører, hvor kompetencer og aktiviteter kan udvikles i fællesskab.

Bylivskontoret er et bindeled mellem aktører i Sydhavnskvarteret; iværksættere, erhvervsvirksomheder, uddannelsesinstitutioner, kreative erhverv og kunstnere.

Bylivskontoret skal samtidigt være et permanent bindeled mellem de socialt udsatte og aktørerne i Sydhavnskvarteret, så samarbejdet bliver meningsfuldt og organiseret, og de udsatte bliver involveret og aktiveret i området.

Arbejdet vil bygge på tålmodighed, tryghed og tillid.

Få nyheder
omkring Sydhavnskvarteret

Følg udviklingen af bygget Sydhavnskvarteret og bliv opdateret med information om bl.a.
byggeprocessen og historier om den nye bydel, Sydhavnskvarteret.

Navn *
Email *

Ved tilmelding gemmer vi - naturligvis - dit navn og din mailadresse i vores nyhedsbrevarkiv. Vi beskytter dine data og videregiver ikke dine oplysninger til tredjepart. Vi bruger ikke dine data i anden sammenhæng end til vores nyhedsbrev. Hvis du på et tidspunkt ikke længere ønsker at få nyheder, er der et link til afmelding i hver mail, vi sender ud.

Vi bruger Mailchimp som vores marketing platform. Ved at klikke nedenfor, anerkender du, at dine oplysninger vil blive overført til Mailchimp til behandling. Få mere at vide om Mailchimps privatlivspraksis her.