Internationalt livsstilshotel bliver en del af ny Aarhus-bydel

Marriott International åbner i samarbejde med Core Hospitality og A. Enggaard hotelkædens særlige livstilskoncept Moxy Hotels i Aarhus, som kommer til at indgå som en del af den ambitiøse udvikling af det nye Sydhavnskvarteret. Moxy Hotels er tilknyttet Marriotts verdensomspændende loyalitetsklub og henvender sig med sit nytænkende koncept til unge af sind, uanset aldersgruppe.

Opførelsen af det centrale Aarhus’ nye dynamiske og urbane samlingspunkt Sydhavnskvarteret er i fuld gang. Det tidligere industriområde nord for Jægergårdsgade udvikles frem mod 2026 til en helt særlig og levende bydel med et pulserende erhvervsliv og præget af kunst, kulturproduktion, bevægelse og ikke mindst social mangfoldighed.

Ydermere kommer bydelen til at rumme to hoteller. Tidligere på måneden blev Guldsmeden Hotels offentliggjort som det ene, og nu kan byudviklingsvirksomheden A. Enggaard, der er ansvarlig for udviklingen af langt størstedelen af Sydhavnskvarteret, løfte sløret for det andet hotel. A. Enggaard har således i tæt samarbejde med den danske hoteloperatør Core Hospitality indgået et samarbejde med den internationale hotelkæde Marriott International om at tilføre Sydhavnskvarteret livstilshotellet Moxy Hotels.

Moxy Hotels gjorde sin entré på det danske marked, da Core Hospitality åbnede 226 værelser i København i 2019. Nu skal det nye, internationale varemærke også løfte kvaliteten og bredden af hoteludbuddet i Aarhus. Det bliver det første Marriott-ejede koncept, der åbner uden for København i Danmark. Hotellet vil øge kædens overordnede værdi i Danmark og styrke tilbuddet om verdens største loyalitetsprogram til danskerne, nemlig Marriott Bonvoy.

– Moxy Hotels er udviklet til rejsende, der søger prisvenlige hotelovernatninger uden at gå på kompromis med kvalitet og stil. Ligesom i København vil vi i Aarhus appellere til unge og unge af sind ved at tilbyde store, sociale fællesområder fyldt med underholdning, der er lige så meget til hotellets overnattende gæster som til lokalbefolkningen. Det inkluderende fællesmiljø for de lokale matcher visionerne om et kreativt byrum i Sydhavnskvarteret, så vi mener, at Moxy og Aarhus er et godt match, udtaler Per Denker Sørensen, adm. direktør i Core Hospitality.

Hotellet, der kommer til at rumme mellem 170 og 190 værelser, bliver den primære del af en ny bygning beliggende ind mod Spanien. Hotellets udadvendte funktioner fordeles på en bar og lounge i niveau 2, som kan tilgås direkte fra Kulbroen, der bliver Aarhus’ svar på New Yorks High Line. Ved loungen skal der være terrasse, hvor gæster kan nyde drinks fra baren og observere Sydhavnskvarterets levende byrum, og Moxy Aarhus vil desuden have fitnessrum, små mødelokaler og gode og gratis arbejdsfaciliteter til studerende og virksomheder.

– Med Marriotts ungdommelige Moxy-brand tilfører vi Sydhavnskvarteret et internationalt hotel med en af verdens største loyalitetsklubber og et yderst relevant kendskab til det danske marked. Moxy Hotels er netop kendt for at arbejde tæt sammen med den omkringliggende by ved blandt andet at åbne hotellets lobby for arrangementer og events for både gæster og byens beboere, og det er helt i tråd med ambitionen om at få Sydhavnskvarteret til at leve – også uden for kontortid, siger salgs- og udviklingschef i A. Enggaard Peter Thorsgaard.

Det nye hotel slår efter planen dørene op i 2026.

Om Core Hospitality

Core Hospitality er en dansk hoteloperatør, der er uafhængig af varemærker og fleksibel til at drive alle hoteltyper og kan derfor implementere og drive præcis det koncept, der passer bedst til ejendommen og beliggenheden. Core Hospitality voksede ud af Zleep Hotels og har siden etableret en stærk portefølje af hoteller; Best Western Plus i Kastrup og Moxy i København og Bergen. Bekræftede projekter inkluderer Moxy Tromsø, Moxy Aarhus, Residence Inn Copenhagen Nordhavn og Fairfield Copenhagen Nordhavn. Læs mere på corehospitality.dk.

Relaterede nyheder

Få nyheder
omkring Sydhavnskvarteret

Følg udviklingen af bygget Sydhavnskvarteret og bliv opdateret med information om bl.a.
byggeprocessen og historier om den nye bydel, Sydhavnskvarteret.

Navn *
Email *

Ved tilmelding gemmer vi - naturligvis - dit navn og din mailadresse i vores nyhedsbrevarkiv. Vi beskytter dine data og videregiver ikke dine oplysninger til tredjepart. Vi bruger ikke dine data i anden sammenhæng end til vores nyhedsbrev. Hvis du på et tidspunkt ikke længere ønsker at få nyheder, er der et link til afmelding i hver mail, vi sender ud.

Vi bruger Mailchimp som vores marketing platform. Ved at klikke nedenfor, anerkender du, at dine oplysninger vil blive overført til Mailchimp til behandling. Få mere at vide om Mailchimps privatlivspraksis her.