En dynamisk del af byens liv.
En smeltedigel af gammelt og nyt.

Nyt, gammelt, lånt og blåt

Vi tror på, at der skal skabes byliv før byrum – og byrum før bygninger. I Sydhavnskvarteret handler det om at fastholde de eksisterende, ikoniske kvaliteter og videreudvikle et allerede dynamisk område fyldt med virkelyst og energi, og derved åbne området op mod resten af byen.

Aktørbaseret byudvikling

Sammen om Sydhavnen er udgjort af en farverig palette af aktører – både de kreative hjerner, de aktive trænings- og sundhedsfokuserede, de vigtige uddannelsesinstitutioner, de visionære erhvervsfolk og ildsjælene, der arbejder med de socialt udsatte. Kort sagt, dem, der kan gøre tanker og visioner til virkelighed. Dem, der er hænder og fødder på drømmene. Dem, der får det hele til at ske. De er alle medskabere af Sydhavnskvarteret.

Nyheder fra og omkring Sammen om Sydhavnen

Bylivskontoret er åbent!

Bylivskontoret er åbent!

Der er åbent! Fra fredag den 3. september er bylivskontoret på Sydhavnen officielt åbent! Bylivskontoret skal skabe fundamentet, der skal sikre et godt nabo-…

Camilla Juul Sørensen september 6, 2021
Lokalplan godkendt

Lokalplan godkendt

A. Enggaard A/S flytter ind på Sydhavnskvarteret i Aarhus Torsdag d. 10. juni 2021 blev lokalplanen for Sydhavnen i Aarhus godkendt af Aarhus Byråd. Det er en…

Camilla Juul Sørensen juli 6, 2021
Lokalplan

Lokalplan

Lokalplan er i proces Lokalplan for Sydhavnskvarteret er i proces i samarbejde med Aarhus Kommune og omfatter alle udbudszoner og det kommende P – hus. Lokalplanen…

CZOO admin juli 1, 2020

Bevare & udvikle

Bevare og udvikle er nøgleord for den nye bydel. Sydhavnskvarteret er en unik smeltedigel, hvor man kan vandre gennem bydelen og møde historien i form af Kulkransporet, slagteriet, den brostensbelagte Jægergårdsgade og oliemøllen (AAK), men samtidig opleve nye ikoniske bygningsværker og en mangfoldighed af mennesker, virksomheder, gadekunst og sprudlende kreativitet, der alt sammen udgør byens nye Sydhavnskvarter.

Få nyheder
omkring Sydhavnskvarteret

Følg udviklingen af bygget Sydhavnskvarteret og bliv opdateret med information om bl.a.
byggeprocessen og historier om den nye bydel, Sydhavnskvarteret.

Navn *
Email *

Ved tilmelding gemmer vi - naturligvis - dit navn og din mailadresse i vores nyhedsbrevarkiv. Vi beskytter dine data og videregiver ikke dine oplysninger til tredjepart. Vi bruger ikke dine data i anden sammenhæng end til vores nyhedsbrev. Hvis du på et tidspunkt ikke længere ønsker at få nyheder, er der et link til afmelding i hver mail, vi sender ud.

Vi bruger Mailchimp som vores marketing platform. Ved at klikke nedenfor, anerkender du, at dine oplysninger vil blive overført til Mailchimp til behandling. Få mere at vide om Mailchimps privatlivspraksis her.