Billedkunstmiljøet er en væsentlig aktør på Sydhavnen, og det skal det fortsat være i mange år fremover med gallerier, atelierer, uddannelser og aktører i skøn forening. Af samme årsag er der nedsat et kunstudvalg for Sydhavnen, som har udarbejdet en fælles kunststrategi for området. På baggrund af Judith Schwarzbarts afgang som rektor for Det Jyske Kunstakademi er den nye rektor Søren Taaning trådt ind i bestyrelsen for kunstudvalget, som har konstitueret sig igen med Søren som formand. I den anledning har kunstudvalget genbesøgt kunststrategien, som er blevet opdateret. Læs Kunststrategien for Sydhavnen her.

Relaterede nyheder

Få nyheder
omkring Sydhavnskvarteret

Følg udviklingen af bygget Sydhavnskvarteret og bliv opdateret med information om bl.a.
byggeprocessen og historier om den nye bydel, Sydhavnskvarteret.

Navn *
Email *

Ved tilmelding gemmer vi - naturligvis - dit navn og din mailadresse i vores nyhedsbrevarkiv. Vi beskytter dine data og videregiver ikke dine oplysninger til tredjepart. Vi bruger ikke dine data i anden sammenhæng end til vores nyhedsbrev. Hvis du på et tidspunkt ikke længere ønsker at få nyheder, er der et link til afmelding i hver mail, vi sender ud.

Vi bruger Mailchimp som vores marketing platform. Ved at klikke nedenfor, anerkender du, at dine oplysninger vil blive overført til Mailchimp til behandling. Få mere at vide om Mailchimps privatlivspraksis her.