Der er åbent!

Fra fredag den 3. september er bylivskontoret på Sydhavnen officielt åbent!

Bylivskontoret skal skabe fundamentet, der skal sikre et godt nabo- og fællesskab i Sydhavneskvarteret
Idéen med bylivskontoret opstår, fordi vi hos A. Enggaard ønsker at understøtte og supplere alt det, der allerede ér. Fra bylivskontoret skal vi sikre en udvikling af området, der er gennemsigtig og involverende, og som grundlæggende understøtter en samarbejdskultur på tværs af sektorer, målgrupper og aktører.

Der er et væld af eksisterende aktører i Sydhavnen, og derfor ønsker vi ikke på forhånd at definere i detaljen, hvad der skal ske i bylivskontoret i en langstrakt byggefase – vi ønsker i stedet at lægge op til en proces, hvor vi i fællesskab udvikler fremtidens løsninger sammen med de eksisterende og kommende lejere.

Vi håber på, at vi fra bylivskontoret kan skabe plads til en god og spændende dialog med de mange forskellige fællesskaber og foreninger, som allerede har sin hverdag på Sydhavnen og igennem dialog og sparring kan sikre et inspirerende og idérigt samarbejde. Vi ønsker at understøtte et stærkt samarbejde mellem aktørerne i Sydhavneskvarteret: kunstnere, iværksættere, kreative erhverv, erhvervsvirksomheder, uddannelsesinstitutioner – og samtidig skal bylivskontoret understøtte samarbejdet mellem de socialt udsatte og aktørerne på Sydhavnen. Vores fornemmeste opgave er at være gennemsigtige og åbne i vores kommunikation og desuden at sikre en koordineret afholdelse af diverse bylivsarrangementer og tiltag, som alt sammen bidrager til at skabe aktivitet på vores alles Sydhavn og desuden opbygge relationer, fællesskab og partnerskaber i bydelen.

Praktik
Bylivskontoret har åbent hver fredag fra kl. 12-14, eller efter aftale. Derudover mødes teamet hver sidste torsdag i måneden til en udviklingsdag, og her er vi også mulige at træffe på kontoret. Har du spørgsmål til, eller ønsker du at sætte et møde op med bylivskontoret så kan du enten kontakte os på [email protected] eller direkte til Peter Thorsgaard på telefon 61 63 83 90.

Relaterede nyheder

Få nyheder
omkring Sydhavnskvarteret

Følg udviklingen af bygget Sydhavnskvarteret og bliv opdateret med information om bl.a.
byggeprocessen og historier om den nye bydel, Sydhavnskvarteret.

Navn *
Email *

Ved tilmelding gemmer vi - naturligvis - dit navn og din mailadresse i vores nyhedsbrevarkiv. Vi beskytter dine data og videregiver ikke dine oplysninger til tredjepart. Vi bruger ikke dine data i anden sammenhæng end til vores nyhedsbrev. Hvis du på et tidspunkt ikke længere ønsker at få nyheder, er der et link til afmelding i hver mail, vi sender ud.

Vi bruger Mailchimp som vores marketing platform. Ved at klikke nedenfor, anerkender du, at dine oplysninger vil blive overført til Mailchimp til behandling. Få mere at vide om Mailchimps privatlivspraksis her.