Lokalplanen for Sydhavnskvarteret er i proces og omfatter alle udbudszoner og det kommende P-hus.

Lokalplan er i proces

Lokalplan for Sydhavnskvarteret er i proces i samarbejde med Aarhus Kommune og omfatter alle udbudszoner og det kommende P – hus. Lokalplanen udarbejdes med grundlag i den af Byrådet vedtagne Bydelsplan for arealet nord for Jægergårdsgade og forventes i høring i efteråret.

En lokalplan fastlægger, hvordan et område må anvendes og hvordan udviklingen skal være fremadrettet. Lokalplanen for Sydhavnskvarteret fastlægger blandt andet hvad området og bygninger skal bruges til, hvor og hvordan bygninger, veje og friarealer skal placeres, hvor stor bebyggelsesprocenten er for det pågældende område, og hvordan de enkelte huse og bygninger skal se ud i forhold til materialevalg og udseende.

 

Relaterede nyheder

Få nyheder
omkring Sydhavnskvarteret

Følg udviklingen af bygget Sydhavnskvarteret og bliv opdateret med information om bl.a.
byggeprocessen og historier om den nye bydel, Sydhavnskvarteret.

Navn *
Email *

Ved tilmelding gemmer vi - naturligvis - dit navn og din mailadresse i vores nyhedsbrevarkiv. Vi beskytter dine data og videregiver ikke dine oplysninger til tredjepart. Vi bruger ikke dine data i anden sammenhæng end til vores nyhedsbrev. Hvis du på et tidspunkt ikke længere ønsker at få nyheder, er der et link til afmelding i hver mail, vi sender ud.

Vi bruger Mailchimp som vores marketing platform. Ved at klikke nedenfor, anerkender du, at dine oplysninger vil blive overført til Mailchimp til behandling. Få mere at vide om Mailchimps privatlivspraksis her.