For at få viden om de aktuelle jordbundsforhold er der i foråret 2020 udført geotekniske undersøgelser i området.

For at få viden om de aktuelle jordbundsforhold i Sydhavnskvarteret er der i foråret 2020 udført geotekniske undersøgelser i området.

Hele bebyggelsen forventes at skulle stå på pæle, så planlægning af længden og udformningen af disse er vigtig for den videre projektering. Endvidere er der suppleret med miljøundersøgelser for at få præcis viden om forholdene under overfladen som gennem mange år har rummet industri af forskellig karakter.

Geoteknik er den ingeniørvidenskab, som beskæftiger sig med jord som byggemateriale. Geoteknik beskæftiger sig primært med jordens indre reaktionen på ydre påvirkninger. For at opnå en sikker og økonomisk fundering af et byggeri er det nødvendigt at have kendskab til jordens beskaffenhed.

 

Relaterede nyheder

Få nyheder
omkring Sydhavnskvarteret

Følg udviklingen af bygget Sydhavnskvarteret og bliv opdateret med information om bl.a.
byggeprocessen og historier om den nye bydel, Sydhavnskvarteret.

Navn *
Email *

Ved tilmelding gemmer vi - naturligvis - dit navn og din mailadresse i vores nyhedsbrevarkiv. Vi beskytter dine data og videregiver ikke dine oplysninger til tredjepart. Vi bruger ikke dine data i anden sammenhæng end til vores nyhedsbrev. Hvis du på et tidspunkt ikke længere ønsker at få nyheder, er der et link til afmelding i hver mail, vi sender ud.

Vi bruger Mailchimp som vores marketing platform. Ved at klikke nedenfor, anerkender du, at dine oplysninger vil blive overført til Mailchimp til behandling. Få mere at vide om Mailchimps privatlivspraksis her.