Der vil i løbet af efteråret 2020 udføres prøvepiloteringsarbejder i Sydhavnskvarteret område.

I forbindelse med byudviklingen af Sydhavnskvarteret udføres der forberedende arbejder i den kommende periode. I løbet af efteråret udføres der fysiske funderingsarbejder i Sydhavnskvarterets område for at sikre at de estimater som de geotekniske undersøgelser har vist også holder i virkeligheden. Alle naboer vil på sædvanlig vis blive varslet om gennemførslen dette arbejde.

Prøvepiloteringen må forventes at give støj og vibrationsgener. Når testpælene er færdigudført, retableres belægninger, hvorefter arealerne frigives til deres tidligere formål.

 

Relaterede nyheder

Få nyheder
omkring Sydhavnskvarteret

Følg udviklingen af bygget Sydhavnskvarteret og bliv opdateret med information om bl.a.
byggeprocessen og historier om den nye bydel, Sydhavnskvarteret.

Navn *
Email *

Ved tilmelding gemmer vi - naturligvis - dit navn og din mailadresse i vores nyhedsbrevarkiv. Vi beskytter dine data og videregiver ikke dine oplysninger til tredjepart. Vi bruger ikke dine data i anden sammenhæng end til vores nyhedsbrev. Hvis du på et tidspunkt ikke længere ønsker at få nyheder, er der et link til afmelding i hver mail, vi sender ud.

Vi bruger Mailchimp som vores marketing platform. Ved at klikke nedenfor, anerkender du, at dine oplysninger vil blive overført til Mailchimp til behandling. Få mere at vide om Mailchimps privatlivspraksis her.